• Sunset 2 camere

  Apartament de lux cu 2 camere in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat intr-o zona linistita la numai 15 minute de centrul orasului Galati.

 • Onixul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat pe Faleza Superioara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

 • Perla Falezei

  Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

 • Safirul Falezei

  Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

 • Rubinul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

Perla Falezei

Va punem la dispozitie apartamentul Perla Falezei in regim hotelier, situat Faleza Dunarii din Galati, la numai 5 minute de centrul orasului.

In dorinta de a va oferii confortul unui hotel si caldura unui camin am decorat si renovat Apartmantul Perla Falezei la cele mai intalte standarde de eleganta si confort.
Apartamentul Perla Falezei este situat pe Faleza superioara intr-o zona ultracentrala avand o priveliste superba peste Dunare, la numai 10 minute de mers pe jos de centrul de training Ceronav ceea ce face ca acesta sa fie o buna alternativa de cazare pentru toti care vin in orasul Galati pentru a urma cursurile sustinute de Ceronav Galati.
Apartamentul Perla Falezei, este situat intr-un imobil dotat cu 2 accensoare si cu o suprafata utila de 28mp, in apropiere de terenurile de tenis ale clubului Dacia, fiind o buna alternativa de cazare in Galati, pentru toti care vin la turneele de tenis organizate la club Dacia.
La intrarea in apartamentul Perla Falezei, in holul acestuia, veti descoperii un dressing generos pentru haine si depozitarea bagajelor. Din hol puteti intra in baia decorata in stil modern si elegant cu gresie si faianta, dotata cu cada si toaleta de culoare alba si un boiler electric.
Pentru a va oferii caldura unui camin dar totodata si eleganta, camera a fost dotata cu un pat matrimonial pe mijlocul acesteia, marginit cu 2 noptiere cu veioze si un tablou. In fata patului se afla o comoda cu TV-LCD unde puteti viziona aproximativ 50 de canale si naviga totodata pe internet datorita retelei wireless.
Eleganta camerei este intregita de un bar din sticla cu 2 scaune unde va veti putea relaxa servind o bautura sau mancarea preparata in bucataria moderna si complet utilata.
Apartamentul are si o bucatarie elegant mobilata si complet utilata cu o plita (cu gaz) si hota, filtru de cafea, frigider, si toata vesela de care aveti nevoie pentru a va prepara mancarea dorita.

Acesta este apartamentul Perla Falezei, un apartament de lux pe care vi-l punem la dispozitie spre inchiriere in regim hotelier pe toata perioada anului incepand cu 1 ianuarie si pana pe 31 decembrie, pentru dumneavoastra daca sositi in Galati si nu doriti sa stati la hotel sau rude, pentru prieteni sau familie, pentru colegii sau colaboratorii. In schimb nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentul este exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de a selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.

Check-in-ul se face dupa ora 13:30 iar checkout-ul se face cel tarziu la ora 12:30.
In cazul in care exista posibilitea, check-out-ul se poate face mai tarziu, acest lucru se va discuta cu cel putin o zi inainte de ziua de plecare.
Curatenia, schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face dupa plecarea fiecarui client, iar pentru perioade mai lungi de cazare aceasta se face din 5 in 5 zile.

Dotari


 • Pat dublu/matrimonial
 • Aer conditionat
 • TV-LCD
 • Internet- Wireless/Cablu
 • Fier de calcat
 • Parcare Gratuita (Publica)
 • Bucatarie (complet utilata)
 • Filtru de cafea
 • Cuptor cu microunde
 • Frigider
 • Baie propie (complet utilata/cada)
 • Uscator de par
 • Boiler Electric

RezervaRezerva Apartament


Tarife si Oferte Speciale

Tarif Normal(de la 1 la 7 nopti)

160lei/35Euro/40$/noapte

Oferta Speciala(de la 7 la 29 nopti)

150lei/30Euro/35$/noapte


top

Galerie Foto – Apartament Perla Falezei

top

Perla Falezei – Localizare

Locatie Apartament Perla Falezei – Adresa: Str. Rosiori, nr 6, Galati, Romania GPS: LAT: 45.427503 – LONG: 28.048247top

Comments are closed.