• Sunset 2 camere

  Apartament de lux cu 2 camere in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat intr-o zona linistita la numai 15 minute de centrul orasului Galati.

 • Onixul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, cu un design modern si elegant situat pe Faleza Superioara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

 • Perla Falezei

  Va punem la dispozitie un apartament de 5 stele, situat la numai 5 minute de centrul orasului Galati, si 5 minute de Faleza Dunarii.

 • Safirul Falezei

  Va oferim un apartament de 5 stele, situat la doar 5 minute de centrul orasului Galati, pe faleza superioară a Dunării.

 • Rubinul Falezei

  Apartament de lux in regim hotelier, situat pe Faleza Superiara a Dunarii la numai 5 minute de centrul orasului Galati.

Contact

Formular de Contact


Beneficiind de o amplasare privilegiata in centrul Galatiului, va oferim conditii excelente in apropiere de Faleza Dunarii. Faleza Dunarii este la numai 500 metri de apartamentele oferite de noi, unde sunt numeroase restaurante, baruri si cluburi. Celebra Biserica Precista, piata Ancora, precum si Tribunalul Galati si centrul de training Ceronav sunt la numai cativa pasi distanta de noi.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta completand formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Pentru rezervarii ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Telefon: +40-758-570-170

E-mail: rezervari[at]regim-hotelier-galati.ro


  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul (obligatoriu)

  Mesaj (obligatoriu)

  Cod de securitate: captcha

  Sunt de acord cu procesarea datelor